Budget - Smudget

En utav dom främsta planerna för hösten är självklart att få i gång ett sparande så att jag har något att leva utav när jag kommer upp till Umeå, hur gärna jag än skulle vilja är det ju faktiskt inte helt säkert att jag får ett jobb på en gång. Hursom ligger jag jävligt efter ekonomiskt den här månaden nu efter semestern och det är verkligen inte roligt när det ända man har kvar är några enstaka kronor man skrapa ihop när det är en vecka kvar till löning.
Dock har jag en full frys och tomma matlådor som ska fyllas, jag har både frukost och mellanmål för åtminstone hela veckan och tja, mannen får nog räkna med att donera en krona eller två när han får lön eftersom har får före helgen och jag efter, haha.
 
Jag har ju inte fått hem mitt lönebesked ännu men det lär komma nu i veckan och när det kommer ska jag sätta mig och räkna på hur mycket jag kommer att kunna spara under hösten. Som jag nämnt tidigare försvinner det ju en hel del pengar när plugget drar i gång eftersom jag är tjänstledig en dag i veckan då och det tar minst sagt på ekonomin men hey, lite trix här och var borde underlätta och nu när jag är tillbaka i min normala size kan jag helt plötsligt ha ALLA mina gamla kläder igen, så höstgarderoben är redan klar. YAY!
Sitter just nu och kollar på lyxfällan för att må lite bättre över hur min ekonomi ser ut, haha men vad gör man annars en söndagkväll? :P