Från Umeå till Stockholm

Så var det dags att packa väskorna igen för ytterligare en helg hemma i huvudstaden med familj och goda vänner. I fredags lämnade jag mannen och svärfar vid flyget då dom skulle fara på AC/DC tillsammans medans jag själv for med 2 vänner upp till Lovisa i Skellefteå för att närvara på Trästock, en ytterst trevlig helg trots 3 nätter ifrån min kärlek. 
Även om det kan vara skönt att få längta efter varandra ibland så kändes det dock inte lika roligt när jag idag var tvungen att återigen lämna honom vid flyget men denna gång för en festival i Belgien. Därför gjorde jag det enda logiska och bokade en egen biljett hemså jag har något att roa mig med medan han är borta.
4 dagar ska jag vara hemma och schemat är som vanligt fullspäckat av aktiviteter för att hålla hjärnan ockuperad.
 
Det ska bli skönt att komma iväg lite och egentligen var planen att vi skulle spendera sista veckan av semestern på en roadtrip till Stockholm och Göteborg men det märkte vi redan efter bara förra helgen ifrån varandra att det kommer nog inte vara sådär jättelockande att fara ut på nya äventyr när man kan ligga och mysa i soffan istället.
Just nu känner jag bara att tiden ska gå snabbare och att den här sommaren kan vara över snart så jag kan börja planera inför hösten, vi har så mycket att se fram emot!
I september fyller jag år vilket vi tänkte fira enkelt i stugan för att sedan åka till Spanien i mitten av oktober, dessutom har jag en intervju i slutet av september som jag ser oerhört mycket fram emot. När vi sedan kommit hem är det bara en dryg månad kvar tills vi får flytta in i vår nya fina lägenhet! 
Längta är bara förnamnet på alla mina känslor just nu så kommande dagar och veckor får gärna springa iväg de sanbbaste dom kan så jag dels får lägga mig i min älskades armar igen och dels komma närmare alla våra mål.
Nu ska vi bara se om sömnen kan jaga bort den otäcka feber som tagit mig i ett järngrepp idag och att ångesten inför flyget imorgon håller sig i någorlunda mängder..