We like mondays

Sjukt jävla bra den här måndagen blev! Trots en riktigt paniknatt med flera inslag av sömnparalyser och mardrömmar så vaknade jag ändå på gott humör. Mötet med psykologen kändes återigen väldigt bra och hon har till och med ordnat så jag har möjlighet att gå hos henne varannan vecka ända fram till juni!
Jobbet gick hur bra som helst och jag passade på att ge mig själv nya utmaningar att avklara för att besvisa att jag är värdig mer timmar, haha. 
På vägen hem lyckades jag bli smått distraherad i tankarna på en väldigt roande konversation vilket resulterade i att jag missade min avfart hemma och inte kom på det förrän jag var vid Ica. Jajja, väl där kunde jag lika gärna passa på att handla. 
Ekonomin har ju inte varit den bästa på sista tiden så just nu gör jag verkligen allt för att spara pengar. Det har gjort att jag blivit väldigt noggrann i att planera mina måltider samt ha med mig matlåda till jobbet, idag visste jag att jag hade köttfärs i frysen så jag tänkte göra mig färskpasta med köttfärsbiffar i het tomatsås, vet ni vad jag kom undan för? 54 jävla kronor! Detta alltså för 4 portioner. Fortsätter jag så här kommer jag kunna spara en del av lönen för första gången på typ ett år, då jävla värt!
 
Nu är det hög dags för sömnen att göra sitt. Imorgon är det öppning som står på schemat så klockan ringer om exakt 6 timmar.  Sov gott alla där ute, det tänker jag göra!