Nyårslista

 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag trotsade mina rädslor och valde att stanna kvar i en stad där jag faktiskt inte kände någon alls mer än en föredetta pojkvän och hans familj. Dessutom blev jag äntligen med katt, haha!
 
Hur har ditt 2014 varit?
Väldigt mycket toppar och dalar. De senaste månaderna har varit bland de bästa i mitt liv då jag äntligen känt att jag gjort något för min egen skull.
 
Blev du kär i år?
Nej. Men tack gode gud så slutade jag vara det.
 
Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma?
13:e september. Det var dagen vi firade min födelsedag och jag fick lära känna några utav dom personer som skulle komma att förbättre mitt liv här uppe avsevärt.
 
Vad är din största framgång 2014?
Att jag vågade stanna, solklart men även att jag tog mig i kragen och sökte ett jobb jag verkligen ville ha och fick det utan någon utomstående hjälp eller kontakter.
 
Bästa köpet?
Det måste ju vara min lägenhet, haha. Den är jävligt fin och jag älskar den men det kostar att ligga på topp!
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Blir väl lägenheten där också. Men även bilen. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att mina föräldrar överraskade mig på min födelsedag rörde mig till tårar, även att mina underbara vänner från Stockholm tagit sig tiden att komma hit har betytt jättemycket. Men även att jag fått så många fina människor omkring mig här uppe.
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Hurt - Johnny Cash för att det kommer vara en påminnelse om att det inte är mitt liv som förstördes.
Habbits (stay high) -Tove Lo för att den får mig att vilja leva fullt ut igen.
 
Vem har du umgåtts med mest?
Fredrik ligger högt på listan men jag antar att exet tyvärr dominerade de första 8 månaderna av detta år.
 
Har du haft ett förhållande under 2014?
Haft var ordet. 
 
Vart reste du under 2014?
Vart en hel del resor ner till hemstaden men en tur till Gotland hann jag med också. Förhoppningsvis blir det lite mer resor nästa år.
 
 
 
 
Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?
Skulle ge mycket för lite stabilitet och hjärtero, haha. Nä men allt som allt är jag väldigt nöjd över hur allt slutade.
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Mina bästa vänner och föräldrar kom upp från Stockholm. Vi gick på food market och testade massa olika rätter och spenderade kvällen med vin och middag hemma i min nya lägenhet som jag flyttat in i 3 dagar tidigare. Dagen efter firade vi på REX med massor av nya och gamla vänner.
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Om man ska se till det stora hela tror jag inte det. 
 
Vem saknade du?
Jag har saknat min storasyster helt galet mycket!
 
De bästa nya människorna du träffade?
Här borde jag egentligen köra lite "ingen nämnd, ingen glömd" MEN det går ju inte att komma ifrån att jag träffat ett par stycken som verkligen förgyllt mina dagar. Tony och Hamme som alltid får mig på bra humör och ställer upp på alla galenskaper och sen min fina fina vän Cecilia som jag ser alldeles för lite av men som jag vet finns där ändå. Stor stor kärlek till er!
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Våga tro på det du gör! Du är ju på helt rätt väg så våga fullfölja det du tar dig för och för fan passa på att njuta lite av ensamheten. Jag vet att nästa år kommer bli bra för jag har alla förutsättningar i världen för det just nu.