Middagsplanering

Så var det ju det här med att dejta.. Det är en svår fråga att svara på när man är redo att börja dejta igen efter en längre relations avslut men så som jag ser det finns det ingen som helst anledning till att låta bli om man känner att det kan bli roligt. 
Det sista jag vill eller tänker på just nu är att gå in i någon ny relation men när två människor som dras till varandra dessutom kommer överens tja, då finns det liksom inte mycket att göra förutom att utforska möjligheterna.
 
Så nu ska jag alltså på en dejt inom en snar framtid. Dessutom har jag tagit på mig det fina uppdraget att servera middag vilket för mig alltid blir ett litet projekt. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag lagade middag till någon annan än mig själv, då det inte blev mycket av den varan de sista månaderna i min forna relation. Vad ska man bjuda på? Vad anses vara överkurs?
Som tur är har jag hittat en likasinnad person som är lätt att prata med för att reda ut dessa frågetecken vilket resulterat i att middagsplaneringen nu står klar.
Det känns både roligt och lite nervöst att bjuda in någon till mitt hem som jag inte redan känner på en enbart vänskaplig nivå, det sätter ju en del press så att säga. Det är tur att jag har mina fina vänner som rådgivare även här. Dessutom inser jag allt mer hur liten denna stad är. Nog för att Cecilia fick sig en liten flukt redan idag men när jag sedan pratar med Emma visar det ju sig att hon vet precis vem jag pratar om även om det bara är ytligt.
Staden är liten och det pratas snabbt, ytterligare en anledning till att gå varsamt fram. Jag kan väl inte påstå att det är mitt starkaste attribut men någon gång måste ju vara den första.
Spännande tider väntar och jag har veckan full och överbokad med allt som ska hinnas med, därav har jag inte riktigt tid med den feber som tagit ett stadigt grepp om min kropp. 
Men vem är jag att klaga när nätet matar en med huskurer som utlovar underverk, på 5 timmar har jag lyckats få ner tempen med 1 grad utan varken febernedsättande eller överdrivet hokuspokus. Tur det när man har ett jobb man längtar efter. Nu ska vi se om natten kan utföra ytterligare mirakel och att morgondagen bjuder på en frisk och fräsch tjej redo att ta för sig av världen.