EN GÅNG TILL!!

Jisses, vilken dag jag haft! Men first things first. Jag kom hem från Stockholm i söndags natt och en dess har jag jobbat hela dagarna och spenderat kvällarna på soffan brevid älsko. Veckan hemma hos min familj var självklart underbar på sitt sätt men precis som jag nämnt förut så känner jag att Umeå är mitt hem nu och jag längtade tillbaka nästan på en gång. 
 
Jaja, tillbaka till dagens äventyr. Jag väcktes klockan 8 av att min läkare ringde och efter ett långt samtal bestämde vi att jag skulle komma dit för att prata mer om vilka mediciner jag behöver nu för att fixa den här pollenchocken som slagit till. Jag fick en tid klockan elva och eftersom jag hade ett inbokat träningspass med min PT Caroline så var det bara att göra sig i ordning och fixa frukost. 
Det blev min standard frukost som jag alltid gör när jag har lite extra tid på morgonen i form av ägghack, bacon med sparris och en knäckesmörgås med keso, tomat och lite rödlök. Mättande och bra mat att stå sig på.
Kvart i elva var jag på språng och sen spenderade jag 45 minuter hos läkaren. Jag blir så matt på läkare som inte gör annat än förmanar och klagar på allt man gör. Vill du inte ha att göra med folk, välj då för fan inte ett socialt arbete. Man känner så sjukt tydligt när någon inte är intresserad av vad man har att säga utan mest vill att man ska gå.
 
Hursom tog jag mig direkt från läkaren till Fittness24 där jag skulle möta upp Caroline för mitt första PT-pass och alltså jävlar vad hon körde med mig, haha! Vi körde rygg och biceps idag och om jag säger såhär, jag skakade så mycket i armarna efter att jag knappt kunde köra hem.. Ska bli grymt kul att se resultatet om ett par månader och jag längtar redan till nästa pass. =) 
Nu ska jag ligga på soffan och bara dö en stund tills mannen kommer hem, då ska vi olja in balkongen och köpa balkongblommor. Sen är det jobb från 17-22 som gäller.
Hoppas ni njuter av dagen lika mycket som jag, laters! =)