9 veckor, sjukskrivning och total jävla matthet.

Det gick j bra det här med att uppdatera oftare känner jag.. Tyvärr är det så att min dator har bestämt sig för att ta livet av sig, vilket medfört vissa svårigheter i skrivande då jag vägrar att använda mig av min platta till sånt.
MEN hör och häpna min förra dator har plötsligt blivit jesus och återuppstått från de dödas rike och fungerar just nu.. Lär väl inte hålla i längden men jag passar på.
Jag fick en liten chock här förra veckan när jag insåg att det redan har hunnit bli vecka 41 och nu denna 42 för det betyder att det bara är 9 veckor kvar tills jag flyttar.
Jag hade nämligen fått för mig att det fortfarande är typ 12-13 veckor kvar men det sket sig ju.
 
Just nu är jag sjukskriven då min läkare mistänker hypotyreos (underproduktion av sköldkörtelhormonet) vilket skulle förklara en jävla massa saker för de senaste året/åren. Nu ska jag kopplas vidare till företagshälsovården tack vare min fina chef som varit otroligt förstående. 
Det här är dock inget som ska ältas utan jag tänker mer att det är skönt att faktiskt få bevis för att det är något fel på riktigt och inte bara att allt sitter i mitt eget huvud vilket jag varit nära att tro på sista tiden.
 
När jag inte sover försöker jag att fixa saker inför flytten, så som att packa det som packas kan. 
Hittills har jag packat undan alla köksredskap, glas, vaser m.m som jag vet att jag inte kommer använda innan flytt och även alla kläder eller nej, där ljög jag, de kläder jag tror att jag inte kommer använda. Dvs att jag forfarande har två garderober med kläder som jag tror att jag kommer att använda står kvar trots att jag innerst inne vet att jag hade kunnat packa ner ytterligare en garderob, haha.
Jag har även visat lägenheten för den tjej som eventuellt ska hyra den så nu ska hon bara kolla sista detaljerna med sitt nuvarande boende innan vi förhoppningsvis skriver kontrakt. 
Nu är det dock dags att hoppa på sömntåget igen medan det är tillgängligt. Så nattinatt, vi får se när vi hörs igen.