The news

Ja, här var man allt värdelös på att uppdatera men hey, har man fullt upp så har man. Veckans största nyheter är att jag har fått jobb här uppe, yay! Imorgon ska jag på utbildning hela dagen och kommer att vara där 7-17 i två dagar och sedan ett kvällspass på torsdag.
Jag är självklart j'tteglad över jobbet men samtidigt lite nervös över tiderna. Jag har ju liksom inte jobbat på över en månad nu och har gått upp väldigt oregelbundna tider senaste veckorna så hur sjutton jag ska lyckas ta mig till kontoret klockan sju imorgon det vette sjutton, haha. När men det kommer nog gå bra, mannen har lovat att telefonterra mig imorgonbitti så nog kommer jag upp alltid.
 
Annars då? Jag har som vanligt spenderat helgen med mannen även om han lämnade mig en stund på lördagskvällen för att gå ut med sina vänner men är man sjuk får man snällt stanna hemma. 
Idag har jag for jag iväg på stan ett tag och tittade blandannat förbi fina J för en klipptid och jisses, vad det behövdes! Passade även på att handla när jag var i farten och kom över 4 basic toppar från H&M för ynka 198 kronor. Tack, tack! Jag har läst vad jag behöver ha på jobbet och sköna toppar stod högt på agendan och nu snart är det dags att ta av nagellacket då man inte ska ha det när man jobbar inom omsorg. Kommer även behöva laga matlådor för ett par dagar framöver och lära mig att fixa frukost som bara är att ta med sig.
Det är mycket nytt nu och jag är suppertaggad på att lära mig allt och komma igång men nu ska jag njuta av min sista "fria" kväll då jag antagligen kommer vara helt slut kommande kvällarna.