Mathets, jobb och förkylning

Jag vaknade upp sent i förmiddags med svullna halsmandlar och en febrig känsla i kroppen. Så går det när man spenderar tid med sjuka kollegor, suck. Inte mycket att göra åt mer än att proppa c-vitamin, dricka honungsvatten och hålla käften. Jag har inte tid att vara sjuk just nu!
 
Efter en kokhet dusch och ett nytt ansikte var det dags att pallra sig iväg till jobbet där jag håll lågan uppe ända tills rösten försvann när det var en halvtimme kvar, haha. Kunderna fick sig många goda skratt åt mitt kraxande. ^^ 
Mitt i allt får jag ett sms av Mr. som har tagit på sig ansvaret för att få mig att gå upp i vikt igen, detta har resulterat i att jag numer måste skicka en matdagbok med allt jag ätit. Underbart. Men jag måste ändå säga att motivationen funkar, hittills har jag kunnat få i mig minst 3 mål om dagen hela veckan så vem vet, vi kanske har startat en vinnande trend. 
Imorgon väntar ytterligare några timmar på stationen innan det är dags för lyxmiddag med älsko. Jag älskar verkligen att ha bästis här uppe. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon så vi kan ta oss en runda på stan också men i det här skicket känns det ju rätt tveksamt.