Sonya Skin Care Collection

Jag har spenderat hela förra veckan och det som gått av den här med att städa min avdelning på jobbet. Det är alltså 5 rum fullproppade med material och leksaker som inte har blivit dammade på ett tag och för med med astma och dammallergi är det inte så där jätte smart. Hursom har det nu även börjat synas på min hy att jag mer eller mindre står "mitt i skiten".
Haha, en förälder frågade mig idag "varför jag blivit så prickig i ansiktet, jag som alltid brukar vara så fin". Då är det fan illa, när till och med föräldrar börjar kommentera..
 
Jag har nästan aldrig använt mig av en massa ansikts produkter utan rengjort med vatten och återfuktat med dag och nattcreme. Ganska konstigt med tanke på min utbildning kan man tycka men jag har faktiskt inte behövt så mycket mer. Nu börjar jag dock känna att det behövs så det var tur att jag beställde hem mitt ansiktsbehandlingspaket härom månaden. Nästan alla produkter i paketet går att använda dagligen och den enda som inte bör göras det är peelingcremen. 
Hursom ska det bli intressant att se hur min hy kommer att reagera när jag använder dessa produkter en längre period och jag har självklart tagit en sådär otroooligt "vacker" före-bild..Jisses det var verkligen på tiden att ta itu med det här.. -.-
 Bild: Google (Sonya skin care collection)