Det här med att vara sjuk...

Efter 2 veckor på förskolan var det dags att återuppleva hur det känns att vara sjuk "på riktigt". Jag hade fan glömt bort hur jävla dåligt man kan må av influensan och den som går på förskolor känns på något sätt alltid värre än den man annars kan få. 
2 dagars huvudvärk, halsont och hängighet ledde jag fick skyhög feber, spydde som en gris och var allmänt döende, det här var i söndags. Planen var att jag skulle vara tillbaka på jobbet imorgon men febern ligger fortfarande och pendlar kring 38 grader trots regelbundna doser av treo och ipren.
 
Positiva nyheter är i alla fall att jag äntligen skrivit på kontraket med djurskyddet vilket innebär att Smulan nu är min på riktigt. Så fort jag har piggnat till ska vi till vettis och chippa henne. Tittade även på ett nytt klösträd till henne som ska inköpas till nya lägenheten, lika bra att investera i ett större med ett flertal sovplatser inför kompisen som kommer få flytta in någon gång nästa år. 
 
Nu ska denna sjukling krypa ner i en alldeles för varm säng och svettas sönder ytterligare ett lakan men vad gör det när man ändå har tvättid om 3 dagar för att folk älskar att boka upp tvättstugshelvetet konstan.
Mvh världens bittraste, dödaste tjej.