Tråkigt men nödvändigt

Hellååå! Sjukstugan här hemma fortsätter och tyvärr har det satt tvärstopp för helgens egentliga planer. Min bästa killkompis från Stockholm skulle ju kommit upp hit imorgon men eftersom mannen bara blir sämre och sämre fick vi tyvärr skjuta på det några veckor. Skittrist men vad gör man..
Mars kommer i alla fall bli en fantastiskt månad då min älskade Puck kommer hit den 14:e, förhoppningsvis får vi hit Fredrik samtidigt istället för denna helg, i slutet av månaden fyller min fina man 29 år och då kommer inga mindre än mina älskade och väldigt efterlängtade föräldrar. Så ja, allt som allt så löser sig allt ändå.
 
Idag har jag spenderat tid med min svägerska och hennes dotter både på stan och hemma hos dem. Det var hur trevligt som helst och jag kunde inte få en bättre dag. Här märker man verkligen fördelen med att jobba morgonpass då jag haft hela dagen på mig till att göra roligheter.
Jag tog mig friheten att köpa lite presenter till mig själv i form av ett nytt ritblock samt nya pennor. Åh, vad jag saknat att kunna rita när andan faller på. Nu ska jag bara be mami och papi att ta med sig resten av mitt material som är kvar i Stockholm. Jag känner redan nu att det rycker i vänsterhanden så jag tror nog att jag ska ge mig på att leka lite med pennorna och blocket redan ikväll, tihi!
Hoppas alla haft en lika bra dag som jag =) Natti natt.