Halvvägs till 50
Hej hej hallå! Vilken helg det varit. Jag spenderade större delen av fredagen med att förbereda en god middag inför alla hjärtans dag. Nu brukar jag i och för sig försöka göra något riktigt gott till oss varje helg då jag tycker att man kan lyxa till det lite åtminstone en dag i veckan men i fredags slog jag på stort.
Till förrätt gjorde jag en carpaccio på oxfilé med ruccola, rostade pinjenötter och parmesan. Personligen skulle jag kunna äta carpaccio i alla dess former alla dagar i veckan då det är min absoluta favoriträtt som går att variera på alla möjliga sätt. En helt fantastisk rätt! MEN.. Det var ju inte det lättaste.
Jag har faktiskt aldrig gjort det förut och ja, skivorna blev väl inte sådär supertunna som man får om man äter ute men å andra sidan är det underbart att kunna smaksätta precis som man känner för.

Till huvudrätt blev det helstekt oxfilé med tryffeldoftande blomkålspure, smörstekt sparris och hemgjord bearnaise. Till det drack vi ett gor rödvin och njöt av kvällen. Efterrätten blev en stor skål med godis, haha.

Lördagen blev desto vildare och efter en god köttfärsgryta lyckades jag faktiskt övertala min kära sambo att vi skulle ta en sväng ner på stan. Gissa om jag fick käka upp det igår.. Alltså jag förstår inte hur jag lyckades vara ute en till två gånger i veckan månad efter månad när jag var yngre. Nu är jag helt trasig i flera dagar efteråt. Suck.
Hursom ska vi tydligen ut nästa helg också då det är 30-års kalas på men jag antar att jag har repat mig tills dess, haha!

Min vackra man från lördagens bravader.
Nu ska jag snart försöka städa undan här efter helgens bravader men jag är inte taggad vill jag lova. Ja ja, plikten kallar. Laters!